Met LED verlichting in plaats van een gewone  gloeilamp bespaar je ongeveer 85% op je stroomverbruik. Maar een LED lamp is niet alleen veel zuiniger in gebruik, een LED lamp gaat ook nog eens vele male langer mee. Zo brandt een gloeilampje rond de 1500 uur, terwijl een LED lamp zomaar eens de 50.000 branduren kan aantikken. Dit zorgt ervoor dat je dus veel minder vaak de lamp hoeft te vervangen. Laten we eens met een berekening bekijken hoeveel jij kunt besparen.

Stel je voor, je hebt een halogeen lamp of een gloeilamp. Deze lamp heeft een wattage van 35 Watt, en de lamp brandt 8 uur per dag. Dit is jaarlijks bijna 3000 uur. Dan moet de lamp voor de tweede keer dit jaar vervangen worden.  Laten we als bedrag voor de lamp € 2,00 rekenen. Dan betaal je per jaar € 21,00 voor de stroom en € 4,00 voor de lampen. Dit komt dus neer op een totaalbedrag van     € 25,00

Als je bij Led33 een LED spotje koopt voor Koop voor € 12,75. En laten we eens stellen dat je 10 jaar doet met deze lamp. Je betaald deze 10 jaar geen € 21,00 maar slechts € 3,80 per jaar. Binnen een jaar heb je de LED lamp al terug verdiend. En na een periode van 10 jaar heb je een ongeveer € 170 bespaard. En dit door maar één lamp te vervangen. Reken maar eens uit hoeveel je bespaard als je iedere lamp in huis vervangt! 

De bedragen genoemd in dit voorbeeld zijn allemaal incl. BTW, de stroomprijs is gesteld op € 0,21 per kWh.

Kortom: Je kunt dus veel besparen door iets simpels als een lampje online te bestellen, en te vervangen. In onze webshop vind je verschillende soorten LED verlichting voor verschillende ruimtes in jouw huis.