LED diverse

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 12

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. LED draaidimmer compleet | wit
  LED Draaidimmer | 230V
  € 39,95
  1-3 werkdagen levertijd
 2. LED draaidimmer compleet | wit
  Gatenboor 44 mm
  € 29,95
  1-3 werkdagen levertijd
 3. LED draaidimmer compleet | wit
  Gatenboor 28 mm
  € 23,95
  1-3 werkdagen levertijd
 4. LED draaidimmer compleet | wit
  Verlengkabel LED spots
  € 9,95
  1-3 werkdagen levertijd
 5. LED draaidimmer compleet | wit
  Hittebestendige kabel
  € 49,95
  1-3 werkdagen levertijd
 6. LED draaidimmer compleet | wit
  Installatiekabel
  € 14,95
  1-3 werkdagen levertijd
 7. LED draaidimmer compleet | wit
  LED Driver Dimbaar 1-10V
  € 99,95
  1-3 werkdagen levertijd
 8. LED dimmer 2 kanaals
  LED Dimmer | Draadloos | 1 Kanaals
  € 64,95
  1-3 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 12

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op Led33 vind je naast een uitgebreid assortiment aan LED verlichting in het algemeen, ook LED diverse accessoires. Onze accessoires zijn onder te verdelen in transformators, dimmers, fittingen en armaturen inbouwspots. Waar je ook opzoek naar bent omtrent LED diversen, Wij bij Led33 hebben redelijk wat aan accessoires liggen. Bekijk ons assortiment voor jezelf hieronder en mocht je nog verdere vragen hebben met betrekking tot onze LED diversen, bel ons dan op!

De LED toebehoren helpen je een stuk op de juiste weg

Ben je graag zelf aan het klussen tijdens de avonduren of in het weekend? Maar weet je af en toe net niet welke toebehoren je nodig hebt bij het juist aansluiten van de bestelde LED verlichting? Geen nood wij helpen je graag bij deze situatie met het uitzoeken van de juiste LED transformator, LED dimmer of aluminium strips voor een nette en degelijke montage.

Welke LED accessoires horen heb ik nodig?

Voor het toepassen van LED verlichting heb je vaak een armatuur, transformator, verdeler, dimmer, bekabeling en lichtbron nodig. Deze onderdelen behoren allen tot de toebehoren. Een hoop onderdelen, een hoop informatie maar welke keuze moet ik maken? Daarvoor is het verstandig om één van onze medewerkers te contacteren omtrent de keuze van de juiste transformator of LED toebehoren. Bekijk ons eens assortiment led verlichting zoals; LED spots, LED veranda en LED verlichting badkamer.

Door de juiste LED toebehoren toe te passen is de montage vaak een koud kunstje. De transformator, verdeler en bekabeling is in de meeste situaties voorbereid waardoor montagefouten zeer gering of uitgesloten zijn. LED transformators daar in tegen lijken veelal op elkaar maar zijn helaas niet allen geschikt voor de LED toepassingen die je wellicht wilt gaan uitvoeren.

Tot slot kunnen de juiste LED toebehoren je wooncomfort verhogen, waardoor je uiteindelijk zo optimaal mogelijk kunt genieten van je LED verlichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de juiste dimmer of afstandsbediening waarmee je niet alleen de lichtsterkte kunt bepalen maar ook de lichtkleur kunt aanpassen. Het is zelfs tegenwoordig mogelijk om je gehele verlichting te regelen via je mobiele telefoon (Wi-Fi). Meer hierover weten? Neem snel contact op met een van onze medewerkers en laat je overtuigen van de adembenemende LED toebehoren van Led33.