LED spots

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 10

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 10

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ben je op zoek naar eenvoudig te monteren LED spots voor in je woonkamer of gewoonweg je plafond? Overweeg dan de LED spots of opbouwspots en je bent verzekert van eenvoudige montage met een besparend en subliem lichtverdeling tot eindresultaat. Bespaar door middel van de juiste LED spots toe te passen behoorlijk op je energierekening. Welke led spots passen jullie toe binnenkort?

Toe aan vervanging? Pas LED spots toe en geniet jarenlang van je verlichting!

Led spots worden tegenwoordig zowel in de woningbouw als kantoorruimtes toegepast. Door de ontwikkeling van LED de afgelopen jaren is de lichtopbrengst tegenwoordig vrijwel tot geen verschil met de ouderwetse halogeen verlichting. Ieder wilt graag een sfeervolle of warme kleurstelling in zijn of haar woonkamer. De warm witte kleurstelling voor een warm witte lichtkleur is hierbij 830. Hoofdzakelijk worden led inbouwspots toegepast met een lichtkleur van 830. Het nummer van de lichtkleur staat gerelateerd aan de daadwerkelijke lichtkleur van buiten oftewel het zonlicht.

 Zonlicht heeft namelijk 1000 aan lichtkleurwaarde en hoe lager het lichtkleurnummer hoe warmer de lichtopbrengst van de led spots. Voor een witte lichtkleur wordt zodoende 930 toegepast, echter wordt deze lichtkleur niet tot nauwelijks toegepast binnen interieurs. Uitzonderlijk in de badkamer waarbij de consument graag een hogere lichtkleur wilt vanwege het opmaken en of het wassen van zichzelf. Hoe hoger de lichtkleur hoe scherper en helder de kleuren tot haar recht komen. Welke lichtkleur pas jij binnenkort toe bij de keuze voor led spots?