LED inbouwspots

Zien als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

LED inbouwspots zijn zowel eenvoudig te verwerken in je plafond en realiseren tevens een moderne uitstraling mede door de kleurstelling en vormgeving van het armatuur. De LED inbouwspots zijn te bestellen per stuk waarbij tevens de bijbehorende LED transformator wordt geleverd of als LED inbouwspot sets welke eenvoudig zijn te verwerken in je woonkamer, badkamer of veranda. Doordat de sets serie geschakeld zijn kunnen deze eenvoudig gemonteerd worden door middel van de LED verdeler. De verdeler wordt bij de sets geleverd op basis van de bestelde aantal inbouwspots. De inbouwspots sets zijn verkrijgbaar van minimaal drie stuks tot maar liefs twaalf stuks. Welke LED inbouwspots monteer jij binnenkort in je woonkamer, badkamer, veranda, trap of keuken? 

Bij de keuze van LED inbouwspots dien je rekening te houden met het voltage: 230V of 12V. Led33 beschikt over LED inbouwspots met zowel hoog voltage (230V) als laag voltage (12V). Laag voltage LED verlichting wordt vaak gekozen om de kans op kortsluiting (in bijvoorbeeld badkamers) te voorkomen. Maak je ruimte nu helemaal af door gebruik te maken van onze LED inbouwspots en creëer een strak afgewerkt eindresultaat!

Welke LED inbouwspot pas jij toe binnenkort?

Nadat de gloeilamp een aantal jaren geleden is verboden wordt binnen een korte termijn ook na alle waarschijnlijkheid ook de halogeenverlichting verboden toe te passen in je woning of werkruimte. Het hoge verbruik van de verlichting is één van de meest cruciale reden van de verbanning. Door deze verbanning van de overheid zal binnenkort de LED inbouwspots steeds meer worden toegepast en/of worden uitgewisseld. Bij Led33 zijn zowel de LED inbouwspots en de uitwisselbare LED lichtbronnen verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Twijfel niet en bestel snel, eenvoudig en veilig je gewenste LED spots op Led33.

Milieubewust of toch juist gericht op kostenbesparende LED inbouwspots?

Zowel de oude bekende gloeilamp als de heden ten dage halogeenlamp zijn vooral bekend om de gevoeligheid van stof en vuiligheid en produceren voornamelijk warmte. Hierdoor zijn deze traditionele inbouwspots een verspilling van duurzame energie. Door de toepassing en of uitwisseling van de zuinige en kostenbesparende LED inbouwspots kan zelfs een besparing van 90% worden gerealiseerd. De LED inbouwspots van Led33 geven dezelfde lichtkleur en/of lichtopbrengst van je huidige verlichting, waardoor je ruimte de juiste lichtsterkte behoudt. De LED inbouwspots zijn tegenwoordig vrijwel allen dimbaar waardoor je de ruimte zelf op iedere lichtkleur kunt brengen.

Professionele LED inbouwspots onbetaalbaar? Neem eens een kijkje bij Led33

Een aantal jaren geleden had men de keuze uit twee soorten Ledverlichting. De doe het zelf ledverlichting oftewel de bouwmarkt LED inbouwspots. Deze LED inbouwspots gaven echter niet de juiste lichtopbrengst, zag je vaak de aanwezige ledpuntjes in de inbouwspots verwerkt zitten en was de levensduur zeer beperkt van deze inbouwspots. Verder had je de keuze uit de professionele ledverlichting maar was de prijs hiervan zo prijzig dat het niet rendabel was je verlichting te vervangen en of uit te wisselen. Door de ervaring en expertise heeft Led33 alleen LED inbouwspots in het assortiment die zowel een ideale lichtopbrengst hebben, energiebesparend zijn en uiteindelijk voorzien zijn van professionele LED tegen aantrekkelijke prijzen!