LED veranda spots

Zien als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar LED inbouwspots veranda? Dan ben je bij Led33 aan het juiste adres. Degelijke LED verlichting is essentieel wanneer je ‘s avonds heerlijk onder je veranda wilt genieten van het weer. Of je nu gaat borrelen, een spelletje speelt of gewoon simpel een boekje wilt lezen, onze LED veranda spots volmaken op sensationele wijze genot. Onze verandaspots zijn tevens ook enorm praktisch wanneer je bijvoorbeeld ’s avonds thuis komt van je werk. Zo sta je nooit in het donker! Daarnaast zijn onze LED veranda spots ook kantelbaar te verkrijgen, die keuze is aan jou. Bekijk het gehele aanbod aan LED veranda spots hieronder.

Geniet tijdens de avonduren van sfeervolle led verlichting!

Terrasoverkappingen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in je tuin. De aantrekkelijke prijsstelling van de overkapping en de eenvoudige montage heeft de afgelopen jaren voor een behoorlijke stijging gerealiseerd waardoor tevens de bijbehorende verlichting in de lift is gekomen. Echter doordat je geen hoogspanning oftewel 230 volt in een aluminium overkapping kunt toepassen zijn led inbouwspots veranda, oftewel laagspanning, erg populair momenteel. Je bepaald geheel zelf hoeveel aantal stuks led inbouwspots voor je veranda toepast en tevens de positie van de led inbouwspots. De led inbouwspots voor je veranda worden bij Led33.nl compleet geleverd met de daarbij behorende led transformator en led verdeler. Kortom ontvang je een gehele set van minimaal zes spots tot maar liefs een set twaalf stuks te bedienen en op en af te dimmen door middel van een van de twee bijgeleverde afstandsbedieningen. Wil je graag je led inbouwspots voor je veranda aansluiten op een vaste led dimmer of op je bestaande lichtschakelaar is dit gewoonweg mogelijk. Kies dan bijvoorbeeld wel voor de variant waarbij geen afstandsbedieningen worden bijgeleverd en profiteer van de voordelige prijsstelling.

De Pergo inbouwspots voor in je veranda zijn al enige jaren de populaire variant. Doordat de set een superieure lichtverdeling, ontvangst van afstandsbedieningen en voordelige prijsstelling heeft wordt juist deze set het meest toegepast in terrasoverkappingen. De inbouwmaat oftewel ook wel boorgat genoemd van slechts 32 millimeter is de Pergo led spots voor ieder merk overkapping toe te passen. Als voordeel zijn deze sets uit voorraad leverbaar en is je bestelling binnen 1-2 werkdagen aan huis geleverd door de post. Welke set bestel jij binnenkort?