Over Led33

Verlichting in je woning, appartement of kantoorruimte is ver uit van belang. Niet alleen voor je energie rekening uiteindelijk, maar zeer zeker ook lichamelijk. Een juiste lichtkleur zorgt er namelijk voor dat je opgewekt bent gedurende dag en je tevens je ogen rust geeft wegens de juiste kleurweergave. Je ogen hoeven zich minder in te spannen gedurende de dag waardoor je niet snel trekkende oftewel slaperige ogen krijgt op het einde van de dag. Ook voor het begin van de dag is de juiste kleurweergave van belang. Denk hierbij namelijk bij het wassen en of het aanbrengen van je make-up tijdens de ochtend door middel van een badkamer spiegelverlichting

Omtrent het feit dat wij de lichtkleur van belang vinden zijn al onze producten uitvoerig getest op lichtkleur, IP-waarde en levensduur, waardoor je verzekert bent van een kwalitatieve led verlichting. Al onze led inbouwspots worden geleverd inclusief transformator, met eventuele bijbehorende afstandsbedieningen voor bijvoorbeeld de veranda verlichting ,en zijn allen dimbaar. Het dimmen is mogelijk door middel van onze led dimmer welke uitvoerig getest is op al onze spots. Ben je niet tevreden over de lichtkleur? Geen punt, retourneren binnen 14 dagen behoort gewoonweg tot de mogelijkheid.

 

Over ons

Alle benodigdheden voor je woning of voor je tuin eenvoudig en voordelig online te bestellen. Door de jarenlange ervaring op het gebied van diverse bouwmaterialen en de nauwe directe samenwerking met onze diverse fabrikanten, bieden we een divers assortiment aan verdeeld onder 11 aparte webshops. Iedere  webshop apart zijn voornamelijk gefocust op eenvoudig bestellen en een voordelige prijsstelling op het gebied van meest gangbare en trend producten. Geen overbodige of talloze producten op een onoverzichtelijke website. Nee, wij kiezen liever voor een  overzichtelijk aanbod van zowel standaard als maatwerk en trend producten welke tevens eenvoudig online te bestellen zijn tegen een voordelige prijsstelling!   

Wij vereenvoudigen het koopproces waardoor het tevens mogelijk is om diverse producten gecombineerd aan te bestellen. Minder kopzorgen uiteindelijk en voordelig voor je budget. Echter vinden wij het ook belangrijk dat je uiteindelijk weet wie wij zijn, zodat je volledig vertrouwt oftewel gerust een online bestelling kunt plaatsen op een van onze shops.

 

Waarom ons?

Een nieuwe woning of appartement gekocht of gewoonweg toe aan de grandioze verbouwing? Dan krijg je het zeer zeker druk de komende tijd. Wij ontnemen je graag enige kopzorgen op het gebied van aanlevering van producten en de eventuele oplopende kosten. Het is immers algemeen bekend dat een vooraf opgesteld budget altijd zal oplopen! Bestel hierdoor eenvoudig en voordelig al je benodigde producten bij één aanspreekpunt! 

De vermelde online producten zijn vrijwel allen voorradig en of binnen zeer korte tijd leverbaar. Denk hierbij aan tegels, siergrind, led verlichting, houten vloeren welke binnen 48 uur bezorgd kunnen worden nadat de bestelling is verwerkt bij ons. Ideaal toch? Mocht je enigszins maatwerk producten benodigd hebben zoals rolluiken, zonwering, raamdecoratie, overkapping met glazen schuifwanden en of een betonschutting? Geen punt, deze producten worden binnen 1-3 weken thuis bezorgd. Vlekkeloos en voordelig verbouwen of renoveren, het is gewoonweg mogelijk!

 

Betrouwbaar & Klantgericht 

Uiteraard vernemen wij allen, helaas steeds meer, de vervelende berichtgeving van oplichting op het internet. Programma’s op de tv en of weekbladen zorgen voor behoedzaamheid en onrust om producten online aan te schaffen. Echter begrijpen wij deze factor maar al te goed van de consument en kunnen onze ogen sluiten of er juist iets aan veranderen. Wij kiezen voor het laatste! Al onze producten kunnen onder rembours worden betaald bij de chauffeur door middel van pin en of contant. Echter maatwerk producten blijft hierbij een uitzondering wegens de specifieke maatvoering en wensen van je aankoop. Bij deze bestellingen, van bijvoorbeeld rolluiken, vragen wij een aanbetaling van vijftig procent vooraf en de overige helft kan wederom onder rembours. Wij zorgen er vervolgens voor dat de maatwerk producten binnen drie weken bij je thuis worden bezorgd.